Foto

Holder på legge ut fotogalleri. Har x-antall 1000 bilder ligende. Legger ut fra Messe i Horten her. Iron Maidens konsert i Canada 24 juli finner du her. Mere bilder kommer seinere.

 

Photo-Bloggen

Den oppdateres oftere enn resten av siden. Da den oppdateres når det er noe å oppdatere. Muligens et bokprosjekt til på gang i år. Kommer tilbake med info det blir noe ut av det.

 

Ringerikes Blad

De krediterte meg for et bilde i avisen for sist måned.

 

Jernbane.net 2007

Er du en av de som fremdeles ikke har kjøpt bildeboka  til Jernbane.net ,Så har NMJ den på salg til 98 kr. Du finner den her:

 

Med blikk for Jernbanehistorien (er i salg)

40 år med norsk jernbaneklubb. Jeg har bidratt med et bilde i boka. Du kan kjøpe den hos NJK salg HER. Du kan også få kjøpt den på Krøderbanen som har butikk/Kiosk på Krøderen og Vikersund st. Trolig vill de andre NJK avdelinger/museer selge den i tilegg til Krøderbanen og NJK salg. NJK salg har normalt åpent hver Torsdag på Bryn, hvis du ikke vill bestille den på nett.

 

Norske Jernbanebilder bind 1(er i salg)

 

 

Boka skulle egetlig komme ut via NJK forlaget,men kommer i stedet via forlaget til Valdresbanen a/s. Boka er på 236 sider/462 bilder hvor 13 er mine bilder.  Du kan bestille den her: VALDRESBANEN.NO  Du kan også bestilleboka hos NMJ på strømmen HER: Ellers hos NJK salg. De har normalt åpent på Bryn hver Torsdag, eller du kan bestille den på nett HER: Gamlebyen Modelljernbanesenter i Fredrikstad selger også boka.

 

Bildebok

Bokprosjekt nr 3, er på gang. Jubileumsboka til Norsk Jernbaneklubb er på gang. Den skal snart være klar for testtrykking, runt mai 2010. Jeg har med et bilde i kapitlet om krøderbanen museum. Du kan lese om krøderbanen HER:

 

Bildebok

Oppdatering: Bokprosjekt nr 2 er på gang. Denne gangen er det bildebok som gis ut  via Norsk Jernbaneklubb. Skal være ferdig om 1 til 2 måneder hvis ikke noe annet skjer.

 

Norsk toglederforening

Har spurt om å få bruke bilde i forbindelse med deres websider.

 

Bildebok

Bokprosjekt nr 2 er på gang.Her gjenstår det å se om utgiver velger å gi ut boken., som er en bildebok. Jeg har bidratt med mitt også denne gangen. Vi kommer tilbake når vi har

 

Året 2010

Vi har noen forespøsler for bruk av bilder for dette året, for bok. Blir det en realitet at de velger å bruke bilder, så kommer vi med mere informasjon om dette. 

 

På sporet

Siste bilde jeg hadde på trykk i et blad finner du på side 3, nr 40 2009 til NJK og siste nr av Oljefiltret, bladet til Gm-Gruppen som kom ut oktober 2009.

 

Jernbane.net 2007

Er du en av de som fremdeles ikke har kjøpt bildeboka  til Jernbane.net ,Så kan den bestilles fra www.nmj.no Ellers hos Njk salg. http://www.njksalg.no/ Og ikke fra produsenten desverre. Jeg har bidrat med 10-15 bilder til denne boka.

 

 

 

 

Et bilde 

Et bilde kan bety mye

 

Betyr mye for noen og lite for andre. Et bilde kan dokumentere en minutt, en time en dag. Og mimre i en minutt, en time en dag, en gang i tiden.